Kérdése van? Hívjon minket! 06308737000

3Dconnexion SpaceMouse Enterprise
3Dconnexion SpaceMouse Enterprise
205 990 Ft

3Dconnexion SpaceMouse Enterprise

3Dconnexion SpaceMouse Enterprise
205 990 Ft
Részletek

A 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egy 3D gomb, amely megnyitja a kaput a dicséretes eredmények felé vezető úton. A készülék szabadalmaztatott érzékelő hat szabadságfokának (6DoF) a 12 intelligens funkciógombnak, a QuickView gomboknak és a speciális billentyű módosítóknak - Contor, Shift, Alt - kombinációjának köszönhetően egészen új mércét állít fel a munka elvégzéséhez. Ezen felül, a Space Mouse Enterprise lehetővé teszi a gyors és hatékony modellezést, amikor is az ergonómia új értelmet nyer és a műveletek ennek megfelelően kivitelezhetőek.Élvonalbeli 3D-s navigációA szabadalmaztatott hat szabadságfokú érzékelő (6DoF) a SpaceMouse Enterprise kifejezetten a digitális tartalom és kamera pozíciók ellenőrzésére lett kifejlesztve.Egyszerűen nyomja meg, húzza, döntse, vagy forgassa el a 3Dconnexion vezérlő gombot, amellyel elérhető a pontos és intuitív görgetés, nagyítás és a modell vagy a kamera forgatása is.Gyors és hatékony 3D modellezőAz intelligens vezérlő gombok minimum 12 népszerű parancshoz biztosítanak gyors hozzáférést.  Így a megfelelő eszközök mindig kéznél lesznek a gyors és hatékony munka érdekében.

Az új, színes, nagy felbontású kijelzővel tökéletes kilátásra tehet szert, amely kijelző képes megjeleníteni az ikonokat és az alkalmazásokat. A 3DxWare 10 szoftver leegyszerűsíti az egyes gombokhoz hozzárendelt parancoskat az Ön igényei szerint, így annak használata rendkívül intuitív.


Az ergonómia egy új dimenziójaA CAD-al való közös munka könnyedén eredményez eleinte csak fájó csuklót, majd a későbbiekben már az egész kéz fájdalmát is. Azonban a SpaceMouse Enterprise úgy lett kialakítva, hogy megakadályozza ezeknek a fájdalmaknak a kialakulását. Nem véletlen tehát, hogy a 3Dconnexion 3D egerét úgy emlegetik, mint a leginkább ergonomikus termék, ami valaha is készült.

A puha bevonatú és nagy méretű kéztartó maximális kényelmet biztosít.QuickView gombA QuickView kettős gombja fokozza a teljesítményt: a vezérlő gomb gyors hozzáférést biztosít egy sor hasznos funkcióhoz, ezáltal megkönnyítve a modellek bármilyen szögből történő feltárását a hibák felismerésének és a látványtervek felülvizsgálatának érdekében.Felső / AlsóBal / JobbElső / HátsóJobbra forgatható / balra  forgatható 90 °-alISO1 / ISO2Forgatás be- / kikapcsolása3 nézőpont funkció gombFunkcióbillentyűkA praktikus billentyűzet módosító gombok, mint a Ctrl, Alt, Shift, Esc, Enter, szóközt, Tab és Del gombok lehetővé teszik, hogy egyszerre böngésszen a 3D modelljei közt mialatt a speciális funkciókhoz és szerkesztő alkalmazásokhoz is hozzáfér.3DxWare 10Szabja testre a SpaceMouse Enterprise 3D egér jellemzőit és optimalizálja annak teljesítményét a maximumig, a 3DxWare 10 interaktív szoftver környezettel.Minden gombhoz könnyedén hozzárendelheti az egyes alkalmazások és környezetek kívánt parancsait, mint például az alkatrészek és szerelvények tervezői módban történő szerkesztését. Ezen felül az igényeihez megfelelően beállíthatja az egyéb hasznos funkciókat is.


Adatok
Támogatott Windows operációs rendszerek
Windows 10 Education;Windows 10 Education x64;Windows 10 Enterprise;Windows 10 Enterprise x64;Windows 10 Home;Windows 10 Home x64;Windows 10 Pro;Windows 10 Pro x64;Windows 7 Enterprise;Windows 7 Enterprise x64;Windows 7 Home Basic;Windows 7 Home Basic x64;Windows 7 Home Premium;Windows 7 Home Premium x64;Windows 7 Professional;Windows 7 Professional x64;Windows 7 Starter;Windows 7 Starter x64;Windows 7 Ultimate;Windows 7 Ultimate x64;Windows 8;Windows 8 Enterprise;Windows 8 Enterprise x64;Window
Cél
Irodai
Megvilágítás
Van
Csatlakozófelület
USB A típus
Kijelző típusa
LCD
Integrált billentyűzet
Van
Gombok száma
31
Programozható egérgombok
Van
Gombfunkciók
Vissza;le
Javasolt felhasználás
Univerzális
Gyártó
3Dconnexion
Görgő típusa
Érintős
Billentyűk típusa
Érintőgombok
Fenntarhatósági tanúsítvány
RoHS
Garancia
24 hónap
Külső megjelenés
Balkezes
Termék színe
Fekete
Szélesség
249
Mélység
58
Tanúsítványok
CE, FCC, KC, RCM, BSMI, RoHS-EU, RoHS-China, WEEE, BellAndVision
Magasság
154
Tömeg
8
Cikkszám
3DX-SPMOUSEENTERPRISE
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek